Ποιοι ειμαστε

 Η ιστορία μας ξεκίνησε με ένα πάθος για την κοπή με λέιζερ.

Ξεκινήσαμε κάνοντας μικρά δώρα για τους φίλους και την οικογένειά μας, αλλά σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε μια αυξανόμενη ζήτηση για μοναδικά και εξατομικευμένα είδη γάμου. Αποφασίσαμε να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στη δημιουργία όμορφων προϊόντων κοπής με λέιζερ που θα σας έμεναν αξέχαστα.


Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε εργαστεί σκληρά για να τελειοποιήσουμε την τέχνη μας και να επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων μας. Από προσαρμοσμένα προσκλητήρια γάμου μέχρι πολύπλοκα διακοσμητικά, τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και είμαστε υπερήφανοι για κάθε αντικείμενο που δημιουργούμε.


Χαράζουμε και κόβουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας πλεξιγκλάς και ξύλο στο σχήμα που επιθυμείτε, κατασκευάζουμε ορειχάλκινα κοσμήματα σε συνεργαζόμενα εργαστήρια καθώς και εμπορευόμαστε τα υψηλότερης ποιότητας υλικά.


Αλλά το κατάστημά μας είναι κάτι περισσότερο από μια απλή επιχείρηση. Είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε τα ζευγάρια να δημιουργήσουν τον γάμο των ονείρων σας, την βάπτιση που πάντα θέλατε, το διακοσμητικό που θα λατρέψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε αυτό με τον δικό μας μικρό τρόπο.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας.

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την τέλεια μέρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε πράξη την επιθυμία σας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

 

 

Τηλ: 210 5735522

Δευ-Παρ 10 π.μ-6 μ.μ.

socutecut@gmail.com

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 128694401000